Cum poti primi cartea?

A. Comenzi cu livrare pe teritoriul României

Pentru a comanda acum cartea „Ecuaţia slăbirii”, te rog sa completezi formularul de mai jos.
Comenzi ramburs: cartea va fi trimisă printr-una din firmele de curierat cu care avem contract (Fan Courier, DPD, Sameday) la adresa menţionată de tine şi va fi achitată către curier la primirea coletului. Taxa de expediere este de 16.9 lei (TVA inclus) şi va fi facturată  distinct.

Dacă adresa de livrare nu se află în aria de acoperire a firmelor de curierat menţionate anterior, cartea va fi expediata prin C.N. Posta Romana. Pentru a verifica dacă adresa ta este în reţeaua acoperită de Fan Courier click AICI.

Preluăm și comenzi telefonice: poţi suna direct la telefon +40-730-52.52.52 (program luni – vineri, între 09:00 – 18:00)

Comenzile cu plata prin card on-line vor fi expediate in următoarea zi lucrătoare incasării plăţii in contul nostru. Procesul durează 5-7 zile lucrătoare, efectuandu-se prin procesatorul de plăti NETOPIA. Mesajul de confirmare a primirii comenzii va fi transmis pe sms sau email în max. 1 zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

B. Comenzi cu livrare în străinătate

Pentru a comanda acum cartea „Ecuaţia slăbirii” și a o expedia în străinătate, există doar opțiunea de plata cu card on-line. 

Cartea va fi expediata prin C.N. Posta Romana, iar durata transportului depinde de adresa la care trimitem cartea (uzual 7-21 de zile).

Click aici pentru comenzi cu livrare in strainatate.

 

Formular de comanda

(se aplica pentru o singura bucata)


Detalii facturare


Alte detalii


Detalii plata

Cost carti: x lei
Cost transport: lei
Cost total: lei

Nota: Daca doriti sa comandati mai mult de 10 carti cu plata online, va rugam sa ne contactati pentru a va trimite link-ul de plata.