Ce gasesti in cartea ECUATIA SLABIRII – Ghid de antrenament pentru o viata de calitate:
• Tot ce trebuie sa stii despre NUTRITIE, astfel incat sa iti alcatuiesti un meniu echilibrat, hranitor si gustos. Vei afla care sunt principalii nutrienti si cum ii foloseste corpul tau, ce proprietati importante au diversele alimente si in ce cantitati e bine sa le consumi, cum sa te descurci cu alimentatia in diverse situatii (de exemplu, la restaurant sau de sarbatori).
• Pentru ca te intereseaza SLABIREA, vei afla ce inseamna o scadere in greutate sanatoasa, ce sa faci si ce sa eviti, care sunt principalele “mituri” in aceasta zona si cum sa iti ajustezi regimul alimentar ca sa obtii cele mai bune rezultate.
• Pentru ca PIELEA ta are de suferit atunci cand te ingrasi sau slabesti, vom discuta si despre vergeturi si celulita.
• Mintea ta este principalul aliat atunci cand vrei sa slabesti, asadar vom intra putin si in PSIHOLOGIE, analizand ce inseamna motivatia si cum sa depasesti obstacolele care te fac sa abandonezi o cura de slabire.
• Stiu ca esti deja pregatit pentru efort fizic, asa ca iti voi dezvalui care este cel mai eficient ANTRENAMENT pentru scadere in greutate si pentru mentinerea starii de sanatate.Cum poti primi cartea?

Comenzi cu livrare în străinătate

Pentru a comanda acum cartea „Ecuaţia slăbirii” și a o expedia în străinătate, există doar opțiunea de plata cu card on-line.  Pretul pentru expeditie e de 30 Ron.

Până la 15 ianuarie 2020, trimitem cartea la un cost identic cu cel de pe teritoriul României. Cartea va fi expediata prin C.N. Posta Romana, iar durata transportului depinde de adresa la care trimitem cartea (uzual 7-21 de zile).

Formular de comanda


Detalii facturare


Alte detalii


Detalii plata

Cost carti: x lei
Cost transport: lei
Cost total: lei