Comanda acum cartea Ecuatia slabirii si primesti cartea Dieta Minune, scrisa de Anca Bejan cu o reducere de 20%, platind un singur cost de expediere ! Puteti da comanda pe www.dietaminune.ro, unde gasiti si detalii despre carte si despre experienta prin care a trecut Anca Bejan.

Pentru a comanda online cartea „Ecuaţia slăbirii”, vă rugăm să completaţi formularul din dreapta.
Pentru comenzi telefonice, vă rugăm să sunaţi la următorul număr de telefon: 0730-52.52.52 (program luni – vineri, între 09:00 – 18:00)

Comenzi ramburs: cartea va fi trimisă prin Fan Courier la adresa menţionată de dvs şi va fi achitată către delegatul Fan Courier la primirea coletului.
Taxa de expediere este de 15 lei (TVA inclus) şi va fi facturată cu linie separată către dvs.

Dacă adresa de livrare nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat FAN COURIER, costul transportului va fi calculat în funcţie de numarul de km exteriori.

Pentru a verifica dacă locaţia dvs. este în reţeaua acoperită de Fan Courier click AICI.

Comenzi cu plata cu card on-line: vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare incasarii platii in contul nostru.
Procesul dureaza 5-7 zile lucratoare, efectuandu-se prin procesatorul de plati NETOPIA.
Mesajul de confirmare a primirii comenzii va fi transmis în max. 1 zi lucratoare de la plasarea comenzii.

Completarea CNP pe facturile emise de MARA DISTRIBUTION SERVICES către persoane fizice:
Potrivit Ordinului ANAF nr. 1105/2016 pentru modificarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3.769/2015 privind declararea livrărilor/prestărilor şi achiziţiilor efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului declaraţiei informative privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA, atunci când vânzarea se face direct către o persoană fizică prin emiterea unei facturi, este obligatorie completarea CNP-ului în factură, deoarece în baza facturii emise este înregistrat venitul realizat şi este colectată taxa pe valoarea adăugată.

Formular de comanda

Detalii facturare:

Cost carti - buc: lei
Cost transport: 15  lei
Cost total - buc: lei

Modalitatea de plata:Nota: Daca doriti sa comandati mai mult de 10 carti cu plata online, va rugam sa ne contactati pentru a va trimite link-ul de plata.